"Tinginių košė" su braškėm ir obuoliais


Nelabai mėgstate košių? Siūlau paskanauti desertinę avižinę košę su braškėmis ir obuoliu :) Atrodo tarsi desertas - maistinga, skanu, gražu ir sveika! Garantuotas puikus rytas ir pakylėta nuotaika! P.S., išbandyta =)  


Vienai porcijai Jums reikės šių ingridientų:

  • 40 g. pilno grūdo avižinių dribsnių 
  • vienos braškės
  • pusės vidutinio dydžio obuoliuko
  • 1 a.š. sezamų sėklų
  • 1 a.š. aguonų
  • 1 a.š. kokoso drožlių
  • 1 a.š. kokosų aliejaus (nerafinuoto, šalto spaudimo)
  • 1 a.š. linų sėklų
  • 1/2 a.š. cinamono
  • 100 ml. migdolų gėrimo (arba migdolų pieno)
  • trintų braškių (arba kitų uogų) 
  • biski virinto karšto vandens (jeigu nemėgstate traškių dribsnių) 


Paruošimas


Avižinius dripsnius užpilame karštu vandenuku (kad apsemtų), įdedame šaukštelį linų semenų ir šaukštelį kokosų aliejaus išmaišome. Ant viršaus dedame kokosų drožles, aguonas, supjaustytą obuoliuką, viską užpilame migdoliniu gėrimu, įdedame porą šaukštų uogų sulčių, tada "ateina" braškės, cinamonas ir sezamų sėklos. Vualia! Jūsų košė paruošta. 

Galbūt atrodo ilgas procesas, bet kai visi ingredientai po ranka - paruošimas užtrunka vos keletą minučių :) 


Vienos porcijos maistinė vertė (kaloringumas)

Energinė vertė504,4 Kcal
Angliavandeniai48,95 g
Riebalai29,96 g
Baltymai13,93 g

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

NAUJAUSIAS RECEPTUKAS :)

Cukinijų sūriniai blyneliai

Sūrio megėjams - dėmesio :) Visai netyčia gavosi skanūs cukinijų blyneliai su fetos ir čederio sūriais :) 

POPULIARIAUSI RECEPTUKAI